keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Praktiken förbi

Så var 6.5veckors praktik förbi.  Veckorna gick så himla fort, men så går det när det är kul. Det var trist idag att säga hejdå till barnen och fröknarna. Mest kommer jag sakna de nya människor jag fick träffa o spendera de alla kaffepauser med dessa.❤ Men det är inte ett farväl för evigt bara för en stund!

När jag tänker tillbaka till första praktikdagen, så kände jag mig rätt så nervös o pirrig i magen. Tänkte bara hurdana är människorna där och vad allt händer där om dagarna.
Jag gick in i dörren och upp för trapporna var jag träffade min grupp och mina med arbetare. Det skulle just vara morgonsamling och alla var ju jätte nyfikna o höra vem är jag, haha. Både barnen och fröknarna undrade att varför kan jag svenska även att jag inte är svensk. Den dagen blev det en lång morgonsamling men så började en ny dag, en ny vecka och en praktik. 😊

Det har hunnit hända en massa saker under dessa veckor i förskolan. Vi har lekt, pysslat, gympat, varit ute på gården och vandrat i skogen samt lussat. Vi pysslade lyktor, tomtar, pepparkakor mm. Lekt bl.a. med lego, bilar, klossar.
Det bästa minnet från de här veckorna är när alla barnen och jag lekte polis och tjuv ute på gården en onsdag. Det var även kul att få hålla en dockteater för barnen.
Maten var också bra. Det var vanlig svensk och skånsk mat samt en dag var det julmat. Mums! 

Kan säga med handen på hjärtat att detta var bästa praktikplatsen vad man kunnat önska sig och här trivdes man utmärkt.
Kanske kommer jag att jobba där nästa höst!😉❤

Vår avdelning ser ut såhär!
Montessorimaterial.
 
Gården var stor. 

Ei kommentteja: